Vitae Voedingsadvies

Steeds meer mensen kiezen voor goede voeding. Omdat zij zich er beter bij voelen. Of omdat er een directe aanleiding voor is. Ze kampen bijvoorbeeld met diabetes mellitus (suikerziekte), overgewicht, darmproblemen, een voedselallergie, of ze doen intensief aan sport. Dan kan een bezoek aan de diëtist een uitkomst bieden.

De keuze om gezonde en actief te leven kunt u alleen zelf maken. De diëtisten van Vitae Voedingsadviesbureau kunnen u helpen om uw leefstijl te verbeteren.

Vanuit Gezond Nootdorp kunnen wij met u in kaart brengen hoe u nu eet, en advies geven over welke punten u kunt verbeteren. U kunt kiezen voor individuele begeleiding of begeleiding in groepsverband. Welke vorm u ook kiest, u blijft het middelpunt en doet dus zelf actief mee.

Wij hebben op dinsdag consulten in Nootdorp.

Aanmelden:
U kunt zich  aanmelden of mailen naar: info@vitaevoeding.nl
Bellen kan ook: 06 – 123 92 986.

FYSIOTHERAPIE
De fysiotherapeut behandeld u aan uw bewegingsklacht(en), enerzijds door middel van moblisatie technieken, ende innoverende methode van Dry Needling, anderzijds door middel van het geven van oefeningen en training

MANUELE THERAPIE
Het doel van manuele therapie is eenerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds de houding en beweging in het geheel te verbeteren.

DRY NEEDLING
Dry needling is een efficiënte behandelmethode van spier/pees problematiek: pijn en stijfheid als gevolg van irritatie op bepaalde punten in spieren.

Gratis fysiotherapie spreekuur

Elke maandag avond van 18.30 – 19.00 uur.
Afspraak maken gewenst,
om onnodig wachten te voorkomen.

Ons telefoonnummer: 015 2155819

Klanten vertellen over Fysio- Manuele Therapie Gezond Nootdorp

Na anderhalve week met veel pijn te helpen gelopen vanwege spit, een snelle behandeling van Michel en ik kon weer pijnvrij slapen. Michel is erg doortastend en professioneel.

Nooit meer íemand anders aan mijn lijf. Michel is meer dan iemand die ergens iets kneedt of recht zet……. Hij coacht, begeleidt, corrigeert en is eerlijk…..en voor je het weet voel je je weer super!

Praktijk Michel Fierlier: Deskundigheid en resultaat TOP. Mijn gezin en persoonlijk reeds jaren voortreffelijke uitwerking van behandelingen. Adres zeer aanbevolen!

Ons adres

Dorpsstraat 35
2631 CR, Nootdorp
015 2155819
ftmtnootdorp@gmail.com
Routebeschrijving

 

Openingstijden

Maandag      08.00 – 21.00 uur
Dinsdag        08.00 – 19.30 uur
Woensdag    08.00 – 21.00 uur
Donderdag   08.00 – 20.00 uur
Vrijdag           08.00 – 18.00 uur
Zaterdag       Ochtend op afspraak
Zondag         Gesloten

Gratis spreekuur

Elke maandag avond van 18.30 – 19.00 uur. Afspraak maken gewenst om onnodig wachten te voorkomen.

Gratis en vrijblijvend, u bent niet verplicht om vervolgafspraken te maken. Het Advies Spreekuur is geen behandeling maar een korte inventarisatie van uw klacht en u ontvangt een advies. (max. 10 min. per client).

© 2017 Fysiomanuele Therapie Gezond Nootdorp | Webdevelopment by Oil4.