Michel Fierlier, Praktijk eigenaar, Manueel Therapeut

binnenkort CV Michel Fierlier

Frank Leeuw, Fysiotherapeut

Mijn naam is Frank Leeuw en ben sinds Mei 2015 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio- Manuele therapie Nootdorp. Ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd in Leiden waar ik ook de cursus Medical Taping heb gedaan. Hierna heb ik de cursus Dry Needling afgerond en pas dit nu met succes toe binnen de fysiotherapie.

Mijn interesses liggen al vele jaren op het gebied van sport, training en revalidatie. Ik heb daardoor ook de sport opleiding CIOS in Haarlem afgerond en ben bijna 8 jaar werkzaam geweest binnen een hoog gekwalificeerd sportcentrum.

Daarnaast heb ik nog verschillende cursussen gevolgd op gebied van trainen en training geven waardoor ik veel ervaring heb in sportbegeleiding, individueel en in groepsverband.

Mijn visie is om door middel van fysiotherapeutische handelingen en mijn kennis op gebied van oefentherapie de belastbaarheid bij mensen te optimaliseren of in stand te houden. Binnen dit proces staan de wensen van de patiënt centraal en gebruik ik mijn kennis op gebied van fysiotherapie, training en beweging om uw klachten te minimaliseren.

Naast het werkleven houd ik zelf ook veel van sporten. Dit loopt uit een van snowboarden tot kitesurfen en van fitness tot buitensport.

Chantal Soonius, Fysiotherapeut.

binnenkort CV Chantal

Jeannette van Rooyen, Fysiotherapeut, Manueel Therapeut i.o.

Fysiotherapeut. Afgestudeerd in 2011 aan de Hogeschool Utrecht. Aandachtsgebieden: 

  • Inspanningsfysiologie
  • Revalidatie
  • Neurologie
  • Hart en Vaten
  • Diabetes

Overige recente cursussen: 

  • D.A.M. (Driedimensionale Arthrokinematische Mobilisatie) 
  • Beweeginterventies basiscursus en Diabetes Mellitus
  • Basisscholing ParkinsonNet
  • Toegepaste neuroanatomie en neurofysiologie
  • Bedrijfshulpverlening 2016

Manuele Therapie I.o. 2018

Talen: Nederlands, Engels, Duits

Kirsty Mann, Fysiotherapeut i.o.

binnenkort CV Kirsty

Colinda Fierlier, Praktijkmanager

Mijn naam is Colinda Fierlier en mij treft u achter de balie of aan de telefoon op de maandagen.

Als praktijkmanager ben ik alle dagen betrokken bij het centrum voor administratie en personele zaken. Ik heb een achtergrond in Sociale dienstverlening en medisch secretariaat in de ziekenhuizen. Ik werkte als interim manager bij Arbodiensten en Zorgverzekeraars.

Na het doorstarten van een bureau voor kraamzorg ben ik, met mijn echtgenoot Michel Fierlier, Gezond Nootdorp aangegaan en daar als babycoach Lief & Stoer gevestigd.  Hier kunnen (as) moeders de leukste en informatiefste workshops volgen in- en na de zwangerschap.

FYSIOTHERAPIE
De fysiotherapeut behandeld u aan uw bewegingsklacht(en), enerzijds door middel van moblisatie technieken, ende innoverende methode van Dry Needling, anderzijds door middel van het geven van oefeningen en training

DRY NEEDLING
Dry needling is een efficiënte behandelmethode van spier/pees problematiek: pijn en stijfheid als gevolg van irritatie op bepaalde punten in spieren.

Gratis fysiotherapie spreekuur

Elke maandag avond van 18.30 – 19.30 uur.
Afspraak maken niet nodig,
wel gewenst om onnodig wachten te voorkomen.

Ons telefoonnummer: 015 2155819

Klanten vertellen over Fysio- Manuele Therapie Gezond Nootdorp

Na anderhalve week met veel pijn te helpen gelopen vanwege spit, een snelle behandeling van Michel en ik kon weer pijnvrij slapen. Michel is erg doortastend en professioneel.

Maria Teunissen

Nooit meer íemand anders aan mijn lijf. Michel is meer dan iemand die ergens iets kneedt of recht zet……. Hij coacht, begeleidt, corrigeert en is eerlijk…..en voor je het weet voel je je weer super!

Nick Kromhout

Praktijk Michel Fierlier: Deskundigheid en resultaat TOP. Mijn gezin en persoonlijk reeds jaren voortreffelijke uitwerking van behandelingen. Adres zeer aanbevolen!

Rinus van Hartevelt

Ons adres

Dorpsstraat 35
2631 CR, Nootdorp
015 2155819
ftmtnootdorp@gmail.com
Routebeschrijving

 

Openingstijden

Maandag      08.00 – 21.00 uur
Dinsdag        08.00 – 19.30 uur
Woensdag    08.00 – 21.00 uur
Donderdag   08.00 – 20.00 uur
Vrijdag           08.00 – 18.00 uur
Zaterdag       Ochtend op afspraak
Zondag         Gesloten

Gratis spreekuur

Elke maandag avond van 18.30 – 19.30 uur. Afspraak maken niet nodig, wel gewenst om onnodig wachten te voorkomen.

Gratis en vrijblijvend, u bent niet verplicht om vervolgafspraken te maken. Het Advies Spreekuur is geen behandeling maar een korte inventarisatie van uw klacht en u ontvangt een advies. (max. 10 min. per client).

© 2017 Fysiomanuele Therapie Gezond Nootdorp | Webdevelopment by Oil4.