Over ons

Fysio Manuele Therapie Gezond Nootdorp is een praktijk waar optimale zorg met een visie wordt aangeboden.

De mens met al zijn houdingen en bewegingen wordt niet alleen benaderd naar de symptomen en klachten, maar juist naar oorzaak en samenhang met het dagelijkse leven.

In 2011 is de praktijkhouder, Michel Fierlier gestart in Nootdorp en nu 8  jaar later zijn wij ontzettend trots op ons team dat dagelijks voor u klaarstaat.

We willen samen met u in beweging komen en zorgen voor een zo optimaal mogelijk herstel. Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten dragen hieraan bij.

Wij stellen ons graag aan u voor: Onze specialisten

Fysiotherapie

Van oudsher is de fysiotherapie een vak wat zich verdiept in bewegen, we zijn de laatste jaren echter ontwikkeld naar therapeuten die ook kijken naar de omgevingsfactoren die de mens beïnvloeden. De drukke taken van werk – de eenzijdigheid in de houdingen binnen onze computergerichte samenleving waar we voor elke lichamelijke belasting wel een hulpmiddel hebben ontwikkeld maakt het vak anders dan 35 jaar geleden.

Gezond Nootdorp is natuurlijk bezig met de noodzaak van bewegen, maar ook voeding (we hebben een diëtiste, Vitae voedingadvies, in huis) de mentale component, drukte en druk van presteren zijn allen van invloed. Van wieg tot het oud worden is zorg nodig. U en uw baby zijn welkom bij Lief en Stoer Advies en MeM verloskundigen.

Goede gezondheid

Voor een goede gezondheid is een goede balans tussen rust en beweging en belasting noodzaak. De eenzijdigheid van houding zorgt voor een verminderde belastbaarheid binnen het dagelijks leven,

Wij proberen u te behandelen zoals wij dat zelf graag zouden zien. De omgeving waarin wij werken is dan ook gericht op rust en mooie natuurlijke materialen, waarin wij ons zelf ook prettig voelen. Onze praktijk is niet standaard, onze praktijk is er voor de patiënten, maar ook voor ons, want een goede werkomgeving geeft voldoening,

De ruime oefenomgeving maakt onze visie compleet. De ervaren therapeut met kennis van af jaren tachtig gecombineerd met de huidige wetenschappelijke inzichten van de moderne fysiotherapeut.Binnen ons team zijn diverse specialisten aanwezig.

FYSIOTHERAPIE
De fysiotherapeut behandeld u aan uw bewegingsklacht(en), enerzijds door middel van moblisatie technieken, ende innoverende methode van Dry Needling, anderzijds door middel van het geven van oefeningen en training

MANUELE THERAPIE
Het doel van manuele therapie is eenerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds de houding en beweging in het geheel te verbeteren.

DRY NEEDLING
Dry needling is een efficiënte behandelmethode van spier/pees problematiek: pijn en stijfheid als gevolg van irritatie op bepaalde punten in spieren.

Gratis fysiotherapie spreekuur

Elke maandag avond van 18.30 – 19.30 uur.
Afspraak maken niet nodig,
wel gewenst om onnodig wachten te voorkomen.

Ons telefoonnummer: 015 2155819

Klanten vertellen over Fysio- Manuele Therapie Gezond Nootdorp

Na anderhalve week met veel pijn te helpen gelopen vanwege spit, een snelle behandeling van Michel en ik kon weer pijnvrij slapen. Michel is erg doortastend en professioneel.

Nooit meer íemand anders aan mijn lijf. Michel is meer dan iemand die ergens iets kneedt of recht zet……. Hij coacht, begeleidt, corrigeert en is eerlijk…..en voor je het weet voel je je weer super!

Praktijk Michel Fierlier: Deskundigheid en resultaat TOP. Mijn gezin en persoonlijk reeds jaren voortreffelijke uitwerking van behandelingen. Adres zeer aanbevolen!

Ons adres

Dorpsstraat 35
2631 CR, Nootdorp
015 2155819
ftmtnootdorp@gmail.com
Routebeschrijving

 

Openingstijden

Maandag      08.00 – 21.00 uur
Dinsdag        08.00 – 19.30 uur
Woensdag    08.00 – 21.00 uur
Donderdag   08.00 – 20.00 uur
Vrijdag           08.00 – 18.00 uur
Zaterdag       Ochtend op afspraak
Zondag         Gesloten

Gratis spreekuur

Elke maandag avond van 18.30 – 19.30 uur. Afspraak maken niet nodig, wel gewenst om onnodig wachten te voorkomen.

Gratis en vrijblijvend, u bent niet verplicht om vervolgafspraken te maken. Het Advies Spreekuur is geen behandeling maar een korte inventarisatie van uw klacht en u ontvangt een advies. (max. 10 min. per client).

© 2017 Fysiomanuele Therapie Gezond Nootdorp | Webdevelopment by Oil4.