Inschrijven

Bent u nog niet eerder bij ons in de praktijk behandeld, dan kunt u zich aanmelden door het intakeformulier in te vullen. Om een duidelijk beeld van uw klachten en de herstelmogelijkheden te krijgen bestaat de eerste afspraak uit een uitgebreide intake bestaande uit een anamnese (gesprek) en onderzoek.

Om uw behandeltijd zo effectief mogelijk te gebruiken verzoeken wij u om van te voren onderstaand intakeformulier in te vullen. Wij kunnen ons op deze manier voorbereiden op uw komst en zijn tijdens uw bezoek minder tijd kwijt aan administratieve handelingen en hebben dus meer tijd voor u., dan kunt u zich aanmelden door het intakeformulier in te vullen.



Snel geholpen

Wij doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk in onze praktijk te ontvangen. U kunt ons tijdens openingstijden bellen voor een afspraak of ons een e-mail sturen via het e-mailformulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Telefoon: 015-2155819
E-mail: ftmtnootdorp@gmail.com

Afspraak met of zonder verwijzing

U kunt door uw huisarts of specialist naar onze praktijk verwezen worden of direct een afspraak met ons maken.

Als u besluit om direct een afspraak bij ons te maken, dan beginnen wij bij uw eerste bezoek met een intake. Daarin stellen wij samen met u vast, of u voor uw klachten bij ons aan het juiste adres bent. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunnen wij u bijvoorbeeld doorsturen naar een huisarts of een gespecialiseerde behandelaar uit ons netwerk. Na het bepalen van de juiste aanpak kan één van onze behandelaars vaak direct met u aan de slag.

Voor informatie over de (vergoeding van) kosten van de intake en de diverse therapieën gaat u naar onze tarievenpagina.