Revalidatie

Bij Fysio- manuele therapie Gezond Nootdorp werken orthopeden en fysiotherapeuten nauw met elkaar samen. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat u de meest optimale behandeling met het best passende nazorg- en revalidatietraject krijgt.

Fysiotherapeut en medisch specialist delen de informatie over uw behandelgeschiedenis en stellen samen de beste behandeling, de meest geschikte operatietechniek en het best passende nazorg- en revalidatietraject voor u vast. Het gehele zorgtraject wordt zo aangepast op uw persoonlijke situatie.

Bij alle orthopedische spreekuren is naast de medisch specialist ook een fysiotherapeut aanwezig. Dit geldt voor het eerste consult en voor vervolgconsulten. Na afloop van de operatie komt naast de medisch specialist ook de fysiotherapeut bij u langs, om het resultaat van uw operatie en uw nazorg- en revalidatietraject te bespreken. Tevens worden de eerste oefeningen met u doorgenomen en krijgt u instructies mee voor thuis. Vervolgens kunt u het gehele revalidatietraject bij onze fysiotherapeuten volgen of revalideren bij een andere fysiotherapeut. In het laatste geval komt u alleen terug voor test- en/of evaluatiemomenten en krijgt u instructies mee naar huis voor uw behandelend fysiotherapeut.

Het volledige behandeltraject wordt voor u verzorgd. Daarbij wordt het traject gevormd naar uw unieke situatie, zodat de behandeling precies aansluit bij dat wat u nodig heeft.

De samenwerking resulteert in de meest efficiënte en meest effectieve zorg. Meest efficiënt door de continue informatie-uitwisseling tussen orthopedisch chirurg en fysiotherapeut en door de passende aansluiting van behandeling en nazorg. Meest effectief doordat de geleverde zorg volledig is aangepast op uw unieke situatie.

Met de trainingsmogelijkheden in de oefenruimte kan er getraind worden. Dus als u moet revalideren kunt u hier terecht onder onze begeleiding.

FYSIOTHERAPIE
De fysiotherapeut behandeld u aan uw bewegingsklacht(en), enerzijds door middel van moblisatie technieken, ende innoverende methode van Dry Needling, anderzijds door middel van het geven van oefeningen en training

MANUELE THERAPIE
Het doel van manuele therapie is eenerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds de houding en beweging in het geheel te verbeteren.

DRY NEEDLING
Dry needling is een efficiënte behandelmethode van spier/pees problematiek: pijn en stijfheid als gevolg van irritatie op bepaalde punten in spieren.

Gratis fysiotherapie spreekuur

Elke maandag avond van 18.30 – 19.30 uur.
Afspraak maken niet nodig,
wel gewenst om onnodig wachten te voorkomen.

Ons telefoonnummer: 015 2155819

Klanten vertellen over Fysio- Manuele Therapie Gezond Nootdorp

Na anderhalve week met veel pijn te helpen gelopen vanwege spit, een snelle behandeling van Michel en ik kon weer pijnvrij slapen. Michel is erg doortastend en professioneel.

Nooit meer íemand anders aan mijn lijf. Michel is meer dan iemand die ergens iets kneedt of recht zet……. Hij coacht, begeleidt, corrigeert en is eerlijk…..en voor je het weet voel je je weer super!

Praktijk Michel Fierlier: Deskundigheid en resultaat TOP. Mijn gezin en persoonlijk reeds jaren voortreffelijke uitwerking van behandelingen. Adres zeer aanbevolen!

Ons adres

Dorpsstraat 35
2631 CR, Nootdorp
015 2155819
ftmtnootdorp@gmail.com
Routebeschrijving

 

Openingstijden

Maandag      08.00 – 21.00 uur
Dinsdag        08.00 – 19.30 uur
Woensdag    08.00 – 21.00 uur
Donderdag   08.00 – 20.00 uur
Vrijdag           08.00 – 18.00 uur
Zaterdag       Ochtend op afspraak
Zondag         Gesloten

Gratis spreekuur

Elke maandag avond van 18.30 – 19.30 uur. Afspraak maken niet nodig, wel gewenst om onnodig wachten te voorkomen.

Gratis en vrijblijvend, u bent niet verplicht om vervolgafspraken te maken. Het Advies Spreekuur is geen behandeling maar een korte inventarisatie van uw klacht en u ontvangt een advies. (max. 10 min. per client).

© 2017 Fysiomanuele Therapie Gezond Nootdorp | Webdevelopment by Oil4.